Pofle började med musik ca 2005-2006 men långt ifrån seriöst. (Vilket menas med att någon låt spelades in då och då med flera månaders mellanrum.)
2007 påbörjades “Evulotion Mixtape” som var det första seriösa projektet detta tog över 1 år att göra och innehåller låtar som “Som en vind” och “Vinterminnen” Under denna tiden så filmades även musikvideor till nämda låtar.

Efter detta släpp så spelades det in ett flertal olika låtar som gästas av bland annat Paragraf12.
något år senare så påbörjades inspelningen av netplayn “Ingen symfoni” Där en video gjordes av låten “Vem e du” men som aldrig släpptes.

Fler enskilda släpp gjordes under några års tid. Där ibland låten samt videon “Jeg savner dig” gjordes med Martin “Malle” Bjerre.

Efter låten “Disko (Dasko)” med Martin “Malle” Bjerre spelades på Din Gata “100,6” så påbörjades ett danskt-svenskt projekt och ett år senare så släpptes Albumet “24h” som innehåller 18 st låtar som passar för en hel dag inför en utekväll samt efteråt.

Slutet på på året 2011 så släpptes Mixtapet “Utanför lådan” som är ett samlings album av enskilda släpp samt äldre låtar som blivit ommixade. Med låtar som “Det handlar om” och “Det löser sig ft. Rosen & Paragraf12”

 

 

Kommentera